Κέρδισε… ο ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός έχασε… ένα τσουβάλι γκολ, η ΑΕΚ την ευκαιρία του αγώνα με τον Καφέ στο 90’ και το τελικό 1-1 κάνει τον… ΠΑΟΚ να χαμογελάει καθώς πάτησε κορυφή! Άγριες αποδοκιμασίες σε μετόχους και παίκτες! «Λίφτινγκ» ο Φερέιρα Ο Παναθηναϊκός
συνέχισε στην Τούμπα τις τραγικές εμφανίσεις στη μετά Φάληρο εποχή και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν «υποχρεωμένος» να ανακατέψει την τράπουλα. Ο Τζόρβας παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Καντέ αντί του Ιωαννίδη, δεξιά ο Βύντρα και στο κέντρο της άμυνας ο Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ που επέστρεψε από τιμωρία. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Γκαρσία στον άξονα των χαφ, αριστερό «φτερό» ο Χριστοδουλόπουλος, δεξί ο Νίνης και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ. Οι εκλεκτοί του Μανόλο Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Νάτσο Σκόκο αλλά και του Νίκου Λυμπερόπουλου στη «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.
Ο Σάχα υπερασπίστηκε την εστία της «Ένωσης», έχοντας αριστερά τον Καράμπελα, δεξιά τον Γεωργέα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δέλλα και Μανωλά. Ντιοπ, Καφές, Μίτσελ στη μεσαία γραμμή, αριστερό εξτρέμ ο Λαγός, δεξί ο Λεονάρντο και στην κορυφή ο Μπλάνκο. Ο «ζεστός» Βραζιλιάνος, η αντίδραση και ο Τσινιάρης Ήταν που ήταν παγωμένο το ΟΑΚΑ (με το ζόρι 8.000 «πράσινοι» έδωσαν το «παρών») με το... καλημέρα το πάγωσε ακόμη περισσότερο η ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο είναι «on fire» και μετά το πέναλτι-γκολ στην πρεμιέρα «χτύπησε» ξανά μόλις στο 2'. Εξαιρετική ενέργεια και σούπερ κοντρόλ άδειασμα από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έβαλε από νωρίς σε ρόλο οδηγού την «Ένωση». Ως συνήθως η «Ένωση» έβαλε το... μαξιλαράκι του 1-0 στο γήπεδο, οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο και ο Παναθηναϊκός που άρχισε να ξυπνάει από το 10' και μετά το εκμεταλλεύθηκε. Με κινητήριο μοχλό τον Νίνη και τον Γκαρσία σε καλή μέρα ύστερα από καιρό, το «τριφύλλι» δημιούργησε ευκαιρίες,  απείλησε την εστία του Σάχα και είχε την τύχη να του τείνει... κεφάλι βοηθείας ο Μπλάνκο, ο οποίος νίκησε τον πορτιέρο της ΑΕΚ στο 24' και έφερε το ματς στα ίσια! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν... τούμπα το παιχνίδι, αλλά ο Τσινιάρης δέκα λεπτά αργότερα έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Σισέ από τον Μανωλά. «Συλλαλητήριο» και Καφές... πικρός! Στην επανάληψη ο Φερέιρα προσπάθησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του με την είσοδο του Κλέιτον και του Πετρόπουλου, ο Παναθηναϊκός φαινόταν ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι αλλά έπεσε στον... τοίχο του Σάχα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Ο Αργεντινός πορτιέρο κατέβασε ρολά (αποκορύφωμα το πλασέ του Βύντρα στο 84'), το παιχνίδι κυλούσε «σβηστό» προς την ισοπαλία και στο φινάλε από το πέταλο ακούστηκαν τα πρώτα συνθήματα από το πέταλο κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια κατά των μετόχων! Παρά την υπεροχή του «τριφυλλιού», η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία του αγώνα –ίσως και των πλέι οφ– με τον Καφέ στο 90'! Ο διεθνής μέσος έχασε το... άχαστο προ κενής εστίας, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλος, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ξεσπά σε αποδοκιμασίες.

MAN OF THE MATCH: Ήταν παντού και μάλιστα με
Keywords
Τυχαία Θέματα