Η πλημμύρα και τα όνειρα του «Πίξι»

19:25 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Άρης πήρε την νίκη επί του Αμαρουσίου, παρά την πλημμύρα που τον έπιασε σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λευτέρη Σούμποτιτς που ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας του.Ο κόουτς του Άρη τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως «ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς εκτός από τα τελευταία 3 λεπτά. Μας έπιασε πλημμύρα.. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας. Στα τελευταία 3 ματς υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση και με την προσθήκη
του Μπάβτσιτς και του Ουίντερς που δεν είναι ακόμα έτοιμος, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε άλλα 3 ματς και αυτή είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί έγινε εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που παλεύει για την ίδια θέση με εμάς».

Σε ερώτηση για το ρόστερ του Άρη σχολίασε πως «μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα πάρα πολύ με έναν ξένο που είναι πολύ καλός. Με τον Χατζηβρέττα και τον Βεργίνη που πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος θα έχουμε παραπάνω παίκτες στο ροτέισον».

Μπάβτσιτς: «Τελικοί μπροστά μας»

Ο πρωταγωνιστής του Άρη, Έντιν Μπάβτσιτς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως «ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Το Μαρούσι είναι πολύ καλή ομάδα. Πριν το ματς προηγούνταν στη βαθμολογία, τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης να γίνουμε καλύτεροι από ότι τώρα. Έχουμε μικρή ξεκούραση και θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι για τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Όλα όσα μένουν είναι τελικοί και θα κάνουμε ο, τι μπορούμε για να νικήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα