Η Ίντερ κατά των «μικρών»!

Μετά τη Γιουβέντους και τη Μίλαν, ήταν η σειρά της Ίντερ να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις της για όσα έγιναν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να απειλήσει ευθέως τους μικρότερους συλλόγους! Οι Αντρέα Ανιέλι και Αντριάνο Γκαλιάνι με τις δηλώσεις τους απείλησαν την ιταλική Λίγκα για όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα και την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής των Νερατζούρι, Ερνέστο Παολίλο, καταφέρθηκε ανοιχτά εναντίον των μικρότερων συλλόγων που πάνε κόντρα στις Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα και Νάπολι σε ό,τι αφορά τον καταμερισμό
των χρημάτων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

«Αυτό που γίνεται θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι, γιατί οι πέντε μεγάλοι σύλλογοι μπορούν πολύ εύκολα να αποφασίσουν να κάνουν ανταλλαγές παικτών. Μπορούμε να το πούμε πολύ ανοιχτά αυτό. Οι μεταγραφές γίνονται ανάμεσα σε συλλόγους με καλές σχέσεις και από τη στιγμή που οι υπόλοιπες 15 ομάδες θέλουν να πάρουν λεφτά που δε δικαιούνται, αφαιρώντας τα από τους πέντε μεγάλους συλλόγους, τότε κι εμείς δεν πρόκειται να αγοράσουμε δικούς τους παίκτες και δεν πρόκειται να έχουν τέτοια έσοδα», τόνισε αρχικά ο Παολίλο και συνέχισε στον... ίδιο ρυθμό.

«Δε γίνεται οι μικροί σύλλογοι να αποφασίζουν τι λεφτά θα πάρουν οι πέντε μεγάλοι που έχουν το 75% των οπαδών! Για ένα ματς, δηλαδή, ανάμεσα στην Ιντερ και την Κιέβο θα πρέπει να μοιραστούν στη μέση τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενώ θα το παρακολουθούν, για παράδειγμα, ένα εκατομμύριο τιφόζι δικοί μας και μερικές χιλιάδες της Κιέβο; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».
Keywords
Τυχαία Θέματα