Η διάψευση της Τζούλιας!!

Καλησπέρα στις φιλενάδες μου, που πάντα εξυπηρετικές κι ευχάριστες φρόντισαν να με κατατοπίσουν για όλα εκείνα που δεν καταλαβαίνω. Τι κρίμα που δεν τις έχω καθημερινά μαζί μου να με συνοδεύουν και να με διαφωτίζουν. Σαν τον φωτεινό παντογνώστη ένα πράγμα, να τις βγάζω απ’ την τσέπη και να μου λύνουν τις απορίες. Η Λόλα να ξέρετε από σήμερα μπαίνει σε νέο κύκλο επεισοδίων. Πώς είναι η «Τόλμη και γοητεία»; Έτσι ακριβώς, μόνο που δεν ονειρεύομαι τον εαυτό μου να φτάνει στα 50 και να πολεμάει ακόμα για να κερδίσει τον Λαζαράκο, όπως προσπαθεί η Μπρουκ να κερδίσει τη συμπάθεια της Στέφανι. Στα… 49 λέω να σταματήσω.Η Λόλα, λοιπόν, ξεκίνησε αποτοξίνωση. Ήρθε και η Λίντσεϊ Λόχαν να μας πάρει τη θέση μόλις άκουσε αποτοξίνωση, αλλά η Λόλα δεν πέφτει έτσι απλά. Κράτησε στιβαρά, διότι έχει αντιληφθεί τη χρησιμότητα του ρόλου της στην κοινωνία, καλή ώρα όπως το ‘χει καταλάβει και η Τζούλια!

Πέσαμε έξω!

Επιτέλους μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Γιατί απ’ ό,τι μαθαίνει η Λόλα και η - μου το ‘πε η αστρολόγος μου η -Μαρίνα  γίνεται χαμός στη Θεσσαλονίκη. Μην τολμήσει να αγοράσει κανείς ποδοσφαιρικά παπούτσια, επικαλαμίδες ή σπασουάρ! Κατευθείαν τον στοχοποιούν πως τα ‘χει με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Ίσως μάθατε από χθες πως η πιο διάσημη Ελληνίδα, όπως ταπεινώς χαρακτηρίζει τον εαυτό της, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας για όλα εκείνα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.

Το πρώτο που μάθαμε είναι πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Κακώς, κάκιστα που η κοπέλα δεν συμμετέχει και στα Δ.Σ.. Ας την καλούσαμε και θα βλέπαμε μετά αν θα έτρεχαν οι δικοί σου ΚΑΝΕΛ μου ή αν θα έστελναν αντιπροσώπους, δικηγόρους και εξώδικα. Άσε που θα υπήρχε και τεράστια λαϊκή συμμετοχή! Τι να άλλο να πω πια? Όλα η Λόλα πρέπει να τα σκέφτεται?

Βασικά, όμως, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να έχει ερωτευτεί ποδοσφαιριστή από τα βόρεια. «Το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν ισχύει. Δεν ξέρω από που διαρρέουν αυτά και γιατί, δεν έχω σχέση με κανέναν ποδοσφαιριστή, δεν ισχύει τίποτε. Δεν έχω φιλικές, ούτε ερωτικές σχέσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή, μπορεί να συνάντησα κάποιους έξω αλλά μέχρι εκεί, τίποτε άλλο», ξεκαθάρισε με πυγμή που δεν σου επιτρέπει να την αμφισβητήσεις και απάντησε προσωπικά για ονόματα που της τέθηκαν.

«Κρέσιτς; Δεν τον γνωρίζω καν. Σηφάκης; Τον συνάντησα σε ένα μαγαζί αλλά προς Θεού δεν θέλω να δημιουργηθούν ίντριγκες για αυτό, ειλικρινά. Μαλεζάς; δεν τον ξέρω και αυτόν. Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω και να κάνω παρέα τον οποιονδήποτε. Άκουσα επίσης ότι ο Γκοβού ήρθε στο μαγαζί που τραγουδούσα αλλά δεν τον γνώρισα. Τον Σισέ όμως τον είδα με την φουστανέλα σε φωτογραφίες, μια χαρά ήταν. Φυσικά, οι κομπλεξικοί και οι περίεργοι τον παρεξήγησαν, δεν έχει σημασία τι φοράς, αν ξέρεις ποιος είσαι ότι και να βάλεις θα είσαι πάλι 100% άντρας. Και στρινγκάκι να βάλεις δεν έχει σημασία, ο Μπέκαμ άλλωστε είπε ότι ποδοσφαιριστής χωρίς στρινγκ είναι στρατιώτης δίχως όπλο, έτσι δεν ε
Keywords
Τυχαία Θέματα