«Με έβριζαν χυδαία στην Πυλαία»

Την απογοήτευσή για την συμπεριφορά μερικών οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του εξέφρασε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, καθώς ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου υποστηρίζει ότι υβρίστηκε χυδαία στην Πυλαία.Ο άλλοτε γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιάννης Γκαγκαλούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103fm» για το σχετικό συμβάν, τόνισε αρχικά: «Ήταν προσωπικό αυτό που συνέβη, αλλά θα το πω. Γυρίζοντας σε αυτό το γήπεδο μετά από πολλά χρόνια δεν περίμενα με τίποτα να με βρίζουν με χυδαίο τρόπο. Πικράθηκα!

Όταν αγωνίζεσαι δεν μπορείς
να μετράς πόσοι σε βρίζουν. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήξερα ότι πρέπει να είμαι σεμνός, ούτε ήθελα να προκαλέσω, θεώρησα ότι αυτό έκανα και στα καλάθια, που ήμουν ταπεινός, απόρησα και εγώ με αυτή την συμπεριφορά, με ενόχλησε πάρα πολύ».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ μου χρωστάει ακόμη 51.000 ευρώ, τότε δεν πήγα το θέμα νομικά, όπως οι περισσότεροι. Το έκανα τώρα. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που νομίζω ότι πρόσφερε και το μόνο γήπεδο που δεν περίμενα να γίνει αυτό ήταν το "Παλατάκι".

Μόνο κάποιοι ανώνυμοι φίλαθλοι μετά το τέλος του ματς με πλησίασαν. Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν με χτύπησε στην πλάτη, κανείς δεν μου είπε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα