Mε την bet-at-home.com στην Ευρωλίγκα

Ενιαία αντιμετώπιση, στην πιο δύσκολη σειρά αγώνων από καταβολής πλέι οφ στην Ευρωλίγκα έχει η bet-at-home.com. Τώρα που το παιχνίδι «ανάβει» ποιος δεν θα μπει να παίξει; Και είναι αλήθεια πως για τους τολμηρούς οι δύο πρώτοι αγώνες πρόσφεραν – εκτός από συγκινήσεις – και στοιχηματικές εμπειρίες. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι τις αρχικές τέσσερις νίκες των γηπεδούχων θα διαδέχονταν τέσσερις νίκες των φιλοξενούμενων.
Η bet-at-home.com «βλέπει» πολλές ομοιότητες στα τρίτα παιχνίδια της σειράς γι’ αυτό και προτείνει
το ίδιο στοίχημα στους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες. Ήτοι στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, Σιένα – Ολυμπιακός και Βαλένθια – Ρέαλ η νίκη των γηπεδούχων δίνει 1,75, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων πολλαπλασιάζει το ποντάρισμά σας επί 1,85.Από τις αποδόσεις και μόνο φαίνεται και το πόσο αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις, ενώ διαφέρει κατά πολύ η συνάντηση της Μακάμπι με την Κάχα Λαμποράλ, όπου νίκη της «ομάδας του λαού» ανταμείβεται από την bet-at-home.com με 1,25 ενώ νίκη της πάλαι ποτέ Ταού ισοδυναμεί με 3,60.Στον επίσημο δικτυακό τόπο της bet-at-home.com μπορείτε να βρείτε ακόμα επιλογές τόσο για τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα όσο και για μια σειρά από άλλα αθλήματα, όπως για παράδειγμα των αγώνων των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και άλλων.Σχετικά με την bet at home.com:
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα