Επαφή Βεντούρη με Κοντοέ

22:03 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γεράσιμος Βεντούρης συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Κοντοέ, εκφράζοντάς του την επιθυμία να μείνει στην Πλατεία. Υπήρξε αύξηση στις απολαβές σε σχέση μα αυτά που έπαιρνε, αλλά ακόμα η διαφορά δείχνει μεγάλη. Ένας από τους παίκτες τους οποίους στον Πανιώνιο θέλουν να κρατήσουν, με τον Τάκη Λεμονή να έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, είναι και ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε όποιο σύλλογο θέλει. Για τον λόγο αυτό υπήρξε σήμερα
ραντεβού του αριστερού μπακ των «κυανέρυθρων» με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γεράσιμο Βεντούρη. Στην συνάντηση η ομάδα της Νέας Σμύρνης επισήμανε πως θέλει να παραμείνει και μίλησαν τόσο για το οικονομικό όσο και για την χρονική διάρκεια του νέου, αν υπάρξει φυσικά, συμβολαίου. Συμφωνία δεν υπήρξε και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες ημέρες, μια συμφωνία που αν τελικά έρθει, σίγουρα δεν θα είναι και τόσο εύκολη, καθώς παρά την αύξηση που του προτάθηκε, η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι είναι μεγάλη.
Επίσης για τον Κοντοέ έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες με την ΑΕΚ να έχει ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα