Γιοβάνοβιτς: «Έχω πολλές προτάσεις...»

13:27 9/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ προανήγγειλε με δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας πως έχει πολλές προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Σέρβος, ο οποίος βρίσκεται συχνά στο... ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μια και η περίπτωσή του φαίνεται να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, μίλησε στη Νieuwsblad, όπου τόνισε:

Για το μέλλον του και την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ: «Για πρώτη φορά τολμώ να πω ότι δεν αποφασίζει η Λίβερπουλ, αλλά εγώ για το μέλλον μου. Οι τελευταίοι μήνες
ήταν κουραστικοί για μένα. Αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, χειρουργήθηκα στο γόνατο και θέλω να επανέλθω το ταχύτερο δυνατόν. Δεν θα πάω όπου με στείλει η Λίβερπουλ. Κι αν δεν συμφωνήσουμε, θα παραμείνω στη Λίβερπουλ. Πέρυσι, όταν υπέγραψα στην ομάδα, είχα ένα όνομα σαν ποδοσφαιριστής και μια ισχυρή προσωπικότητα. Φέτος που δεν αγωνιζόμουν έχασα τη φήμη μου, αλλά κρατώ το χαρακτήρα μου.
Κι έχω ισχυρή προσωπικότητα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Για το αν θα επέστρεφε στο Βέλγιο, όπου έκανε σπουδαία καριέρα με τη Σταντάρ Λιέγης: «Ειλικρινά, όχι, δεν θα επέστρεφα. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Λίβερπουλ και δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που μπορούν να με πληρώσουν. Και σίγουρα αυτές δεν βρίσκονται στο Βέλγιο.
Έχω κάνει κάποιες τηλεφωνικές επαφές, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι μια συγκεκριμένη προσφορά και τέτοια δεν υπάρχει ακόμη. Όμως δεν ανησυχώ. Άλλωστε δεν ολοκληρώνεται αύριο η μεταγραφική περίοδος. Έχουμε καιρό μέχρι τις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε παραμένω ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα