Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

16:53 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με τέσσερις νίκες θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το 26-0 ξεκινώντας από την αναμέτρηση εναντίον του Περιστερίου (17:00, ΕΤ1).Ο Ράσο Νεστέροβιτς δήλωσε ενόψει της ομάδας των δυτικών προαστίων πως «οφείλουμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό και να προχωρήσουμε ως το τέλος. Ο άμεσος στόχος για μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και
στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρέπει να διαφυλάξουμε ότι έχουμε χτίσει ως τώρα. Το Περιστέρι είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα της, δεν θα έχει άγχος και πίεση κι αυτό τους καθιστά επικίνδυνους και γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε για το παιχνίδι πως «τα συστατικά για κάθε παιχνίδι από δω και πέρα, είναι συγκεκριμένα. Ενέργεια, συγκέντρωση και αντίδραση, κι αυτά είναι τα ζητούμενα σε κάθε παιχνίδι ως το τέλος της χρονιάς. Το Περιστέρι έχει ξεκάθαρη φιλοσοφία μισού γηπέδου και παρόλα τα προβλήματα, σε κάθε παιχνίδι παλεύει για το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα