Ούτε στην Ξάνθη μοναχός

16:53 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για μια ακόμη φορά έκανε το χρέος της για τον 12ο παίκτη της ομάδας. Συμφώνησε με την ΠΑΕ Ξάνθη και εξασφάλισε 1200 εισιτήρια για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο των Πηγαδίων.Οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη μπορεί να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής
κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, η διοίκηση όμως των «κίτρινων» με αστραπιαίες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με την Ξάνθη και εξασφάλισε 1200 εισιτήρια.των 25 ευρώ για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στη Σκόντα. Ούτε εκεί θα είναι μοναχός… λοιπόν ο Άρης που σε περίπτωση νίκης απέναντι στο Βόλο θα παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι οφ και θα δώσει την τελευταία μάχη της περιόδου έχοντας για μία ακόμη φορά τον κόσμο στο πλευρό του.
Απών Κόκε-Βανγκέλι
Ο Σέρχιο Κόκε και ο Κρίστι Βανγκέλι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και ο Βανγκέλι στον έσω πλάγιο στο γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ ο Σάκης Πρίττας ξεκίνησε την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Αντίθετα στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος, χωρίς ενοχλήσεις, οι Μπομπαντίγια, Μενδρινός και Τσεζνάουσκις. Την Κυριακή στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη θα είναι ο Νέτο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ απώντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Φατί και Νέρι Καστίγιο.
Σηκώνει κούπα
Μία νίκη χωρίζει την ομάδα των Κ20 του Άρη από το πρωτάθλημα. Τη δυνατότητα να το κατακτήσουν θα έχουν το Σάββατο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή θα αγωνιστεί στις δώδεκα στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο κόσμος των «κίτρινων» αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο του τους νεαρούς επίδοξους πρωταθλητές.
Keywords
Τυχαία Θέματα