Φιλικό Βραζιλία-Γερμανία για την Ιαπωνία

Ένας all star αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο Κατάρ για να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτούς που επλήγησαν από τον σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησε πρόσφατα την Ιαπωνία.Στο συγκεκριμένο φιλικό θα αγωνιστούν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Γερμανίας, οι οποίες αποτελούσαν και το ζευγάρι του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002
που πραγματοποιήθηκε στην ιαπωνική πόλη της Γιοκοχάμα. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο 41χρονος Καφού, τις ομάδες θα απαρτίζουν και από ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί σε εκείνο τον αγώνα της 30ης Ιουλίου που βρήκε τη «Σελεσάο» νικήτρια με 2-0 με γκολ του Ρονάλντο.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος είχε συνάντηση την Τρίτη με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, Σεΐχη, Χαμάντ μπιν Χαλιφά μπιν Αχμέντ αλ Θανι και με αυτόν της ασιατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μπιν Χαμάμ όπου και συμφωνήθηκε η διοργάνωση του φιλικού. 

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους από πού επλήγησαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Ένιωσα ότι είναι καθήκον μας να τους βοηθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καφού εξερχόμενος από την συνάντηση με τους δυο προέδρους των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα