Προς Λιθουανία ο Πρίντεζης

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη σε αγώνα ήταν στις 3 Μαρτίου, αλλά το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής τον έχει ψηλά στη λίστα και τον υπολογίζει για το Ευρωμπάσκετ.Ο 26χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά εναντίον του Παναθηναϊκού για την έκτη αγωνιστική του TOP16. Έκτοτε, η θέση του ήταν ανάμεσα στον πάγκο
και την εξέδρα. Ο Τσους Ματέο αποφάσισε να τον θέσει εκτός ρόστερ της Μάλαγα και λίγο αργότερα, μετά τα δυο μεταγραφικά ναυάγια με τον Ολυμπιακό, τέθηκε εκτός προπονήσεων.

Ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει ατομικές προπονήσεις χωριστά από τους συμπαίκτες του, σε άλλο γήπεδο ελπίζοντας να βρει άμεσα ομάδα για να αγωνιστεί και πάλι. Ο μεγάλος του στόχος είναι να λάβει μέρος αρχικά στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας τον Σεπτέμβριο και έπειτα να βρει χρόνο συμμετοχής σε μια μεγάλη ομάδα.

Το επιτελείο της εθνικής ομάδας τσεκάρει συνεχώς όλους τους Έλληνες παίκτες που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Έχουν μιλήσει και με τον Πρίντεζη όντας δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την καριέρα του και το όνομα του αναμένεται να περιληφθεί στους «εκλεκτούς» της αποστολής για το Ευρωμπάσκετ.
Keywords
Τυχαία Θέματα