Φιλική εφτάρα για Λάρισα

Η ομάδα Νέων της Λάρισας, με την οποία συμμετείχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, φιλοδώρησε με εφτά γκολ τον Αμπελωνιακό στη φιέστα ανόδου του στη Δ’ Εθνική. Σε φιλική αναμέτρηση, την οποία διοργάνωσε ο Αμπελώνας για να γιορτάσει την άνοδό του στη Δ’ Εθνική, η ομάδα των Νέων της Λάρισας φιλοδώρησε την τοπική ομάδα με εφτά γκολ, καθώς τον κέρδισε 7-2. Βέβαια, με την Κ20 αγωνίστηκαν και αρκετοί νεαροί παίκτες, οι οποίοι έχουν επαγγελματικό
συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, όπως και ο Δημήτρης Πλιάγκας, που το ζήτησε για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, πέτυχε και το ένα από τα εφτά τέρματα των «βυσσινί». Δυο σημείωσε ο Βούζας, ενώ από άλλο ένα πέτυχαν οι Ελευθεριάδης, Κρητικός, Τσιρογιάννης, Συκιώτης. Τέλος, το επόμενο φιλικό για την ομάδα των Νέων είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη το απόγευμα με τον Απόλλωνα Λάρισας στα Δένδρα. Οι συνθέσεις Αμπελωνιακός (Τ. Παραφέστας): Κατσίβελος, Δαλακώνης, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Κακαβίτσης, Κούρο, Γέλοβατς, Γωγάκος, Αλεξανδρής, Μπλέντι.
Έπαιξαν και οι Κουτής, Γκαμπέτας, Τσιάλτας, Καρυπίδης, Μεζίνι, Μούργκας, Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος, Γιοβανόπουλος, Αλεξόπουλος. Λάρισα (Κ. Κατσάρας-Χ. Καπελιάνης): Πρίφτης, Γκαμπέτας, Κοτομπέλι, Μανίκας, Κολοβέτσιος, Μπένος Πλιάγκας, Ελευθεριάδης, Βούζας, Σιατραβάνης, Ελευθερίου.
Έπαιξαν και οι Μπουρουζίκας, Παπαγεωργίου, Τσιρογιάννης, Παπαγιάννης, Κρητικός, Τσιάρας, Συκιώτης, Τσιλούλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα