Φερέιρα... εξόδου!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, καθώς είναι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί.  Στην Παιανία ο Γόντικας για να αφυπνίσει ενόψει πλέι οφ.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να μοιράστηκε με ανθρώπους του περιβάλλοντος του την απόφαση του να
μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που συμβαίνουν στο τριφύλλι σε διοικητικό επίπεδο, σε συνδυασμό με ό,τι έχει δει ο Πορτογάλος στο σύντομο διάστημα της παραμονής του στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.Δώνης και Κούπερ τα φαβορίΣε περίπτωση που τα δημοσιεύματα αληθεύουν και ο Φερέιρα αποχωρήσει μετά το τέλος των πλέι οφ, τότε οι Πράσινοι θα αναζητήσουν λύση εκ του... εσωτερικού. Δηλαδή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας με τα ονόματα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και του Γιώργου Δώνη να παρουσιάζονται σαν δυνατά φαβορί για τον πράσινο πάγκο.

Ωστόσο, όλα αυτά θα παραμείνουν απλές φήμες, προς το παρόν, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική δήλωση. Έτσι πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν το ραντεβού του Πορτογάλου με την διοίκουσα επιτροπή, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής του. Στην Παιανία ο ΓόντικαςΣήμερα αναμένεται να περάσει από το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ο Δημήτρης Γόντικας για να μεταφέρει στους παίκτες το μήνυμα της διοίκησης. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θέλει με αυτό τον τρόπο να... ξυπνήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει πλέι οφ καθώς η εικόνα των τελευταίων αγώνων είναι άκρως απογοητευτική. Ο Γόντικας δεν θέλει με τίποτα να δει τα χάλια του τελευταίου μήνα και θα έχει συνάντηση και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να τον ενημερώσει για τον σύλλογο και το τι μέλλει γενέσθαι.
Keywords
Τυχαία Θέματα