Στην έξοδο ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με το τέλος της σεζόν, καθώς είναι απογοητευμένος από την κατάσταση. Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ο διάδοχος του.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να μοιράστηκε με ανθρώπους του περιβάλλοντος του
την απόφαση του να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που συμβαίνουν στο Τριφύλλι σε διοικητικό επίπεδο, σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχει δει ο πορτογάλος στο σύντομο διάστημα της παραμονής του στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.Σε περίπτωση που τα δημοσιεύματα αληθεύουν και ο πορτογάλος αποχωρήσει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τότε οι Πράσινοι θα αναζητήσουν λύση προπονητή που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα με τα ονόματα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και του Γιώργου Δώνη να παρουσιάζονται σαν δυνατά φαβορί για τον πράσινο πάγκο.

Ωστόσο, όλα αυτά θα παραμείνουν απλές φήμες, προς το παρόν, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική δήλωση. Έτσι πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν το ραντεβού του Πορτογάλου με την διοίκουσα επιτροπή, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής του.  
Keywords
Τυχαία Θέματα