Φαλέκας: «Διδακτική σεζόν»

Η παρθενική παρουσία του Ίκαρου Καλλιθέας στα παρκέ της Α1 ήταν απολύτως επιτυχημένη, με τον Αλέξη Φαλέκα να εστιάζει στην σπουδαιότητα των εμπειριών που μάζεψαν οι νεοφώτιστοι...Ο 35χρονος γκαρντ του Ίκαρου Καλλιθέας, Αλέξης Φαλέκας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για...

... την παρθενική παρουσία του Ίκαρου Καλλιθέας στην Α1:

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που καταφέραμε να διατηρήσουμε τον Ίκαρο στη κατηγορία. Ήταν μια διδακτική σεζόν για όλους μας, ακόμα και για τα παιδιά που είχαμε εμπειρία στην Α1.

Μάθαμε πολλά πράγματα εντός του
παρκέ, αφού ήρθαμε αντιμέτωποι με σπουδαίους παίκτες και προπονητές, ενώ παράλληλα γίναμε και σοφότεροι.

Πλέον την επόμενη σεζόν, όλα τα στελέχη της ομάδας, θα μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα και καλύτερα τις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν».

... την προσπάθεια της διοίκησης του συλλόγου:

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, το Γιώργο Σαραντή, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, οι συνθήκες που μας παρέχουν είναι οι καλύτερες δυνατές και είναι σημαντικό που ο Ίκαρος παρέμεινε αξιόπιστος και στην Α1, οπού τα μεγέθη είναι διαφορετικά».

... την επόμενη σεζόν

«Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε και να γιορτάσουμε το Πάσχα. Η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια λαμβάνει συνετές αποφάσεις και είμαι βέβαιος πως την επόμενη σεζόν θα γίνει ένας καλός προγραμματισμός».
Keywords
Τυχαία Θέματα