Το Final Four της VTB League

Απόψε ξεκινά το Final Four της VTB League, που θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν και στους ημιτελικούς έρχονται αντιμέτωπες η ΤΣΣΚΑ με την Άζοβμας και η Ούνικς με την Κίμκι.Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ρωσίας (σ.σ κάτοχος του τίτλου), Γιόνας Καζλάουσκας, μιλώντας για την προσεχή προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στην φετινή
σεζόν, τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα που άξια έφτασε ως εδώ. Στο καθοριστικό ματς με τη Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Βασίζεται στους Αμερικανούς της και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πιστεύω στους παίκτες μου και στην επιθυμία τους να είναι πρώτοι. Εύχομαι να δώσουμε χαρά στους φίλους μας».

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Άζοβμας, Ρολάντας Γιαρούτις, σημείωσε: «Οι τρεις ρώσικες ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά δεν πάμε για τουρισμό στο Καζάν και να θαυμάσουμε τις τσιρλίντερς. Πάμε για να παίξουμε μπάσκετ και να κερδίσουμε».

Μετά από την κατάκτηση του EuroCup, η Ούνικς ρίχνεται στη μάχη ενός ακόμη Final Four. «Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και ο κόσμος θέλει άλλο ένα τρόπαιο. Φυσικά και ψυχολογικά είμαστε καταπονημένοι, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια και να περάσουμε στον τελικό» τόνισε ο Εβγκένι Πασούτιν.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, ανέφερε: «Μπορώ να καταλάβω πως είναι η Ούνιξ, καθώς το 2009 με τη Λιέτουβος είχα κερδίσει το Eurocup και ξέρω πως είναι δύσκολο για τους παίκτες να γεμίσουν πάλι τις μπαταρίες τους. Εμείς νιώθουμε ότι είμαστε καλά και έτοιμοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα