Έξι στο… σκαμνί!

Έξι ΠΑΕ έχουν κληθεί σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Σούπερ Λιγκ. Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ηρακλής, Λάρισα, Καβάλα και Ολυμπιακός θα κάτσουν στο… σκαμνί!
Τις
κλήσεις σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Λάρισα, Καβάλα και Ολυμπιακός κλήθηκαν να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Επίσης, κλήθηκε και η ΠΑΕ Ατρόμητος γι’ αυτή του διερμηνέα της ομάδας, αλλά και του γυμναστή, Σωτήρη Κακαργιά. Έτσι, κλήθηκαν οι έξι από τους οχτώ γηπεδούχους της περασμένης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 31/03/2011 και ώρα 12: 00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 27η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της  στον αγώνα  ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Κέρκυρα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος, M.Medan (Διερμηνέας), Σ.Κακαριας (Γυμναστής): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. M.Medan και Σ.Κακαριά στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14  του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ Εργοτέλης  Διεθνής Ενωσις.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα  ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ Ολ.Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

*Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψιν της: α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 20-3-2011 αγώνα μεταξύ των ομάδων  ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο Μίκρα Θεσσαλονίκης, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τις καιρικές συνθήκες (βροχή), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα