Εξετάζει Χουάντε ο Χιμένεθ

08:51 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει την παραμονή του Μίτσελ, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες η περίπτωσή του δυσκολεύει. Έτσι, ο Ισπανός στρέφεται σε νέες λύσεις  από την ισπανική αγορά με με το όνομα του Χουάντε της Μπέτις να ξεχωρίζει. Ο 24χρονος μέσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπέτις και το τελευταίο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Γρανάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Χιμένεθ
ενώ και το κασέ του είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της Ένωσης. Μάλιστα, δεν αποκλείετι μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει επικοινωνία του τεχνικού της Ένωσης με τον Ισπανό μέσο.

Επιμένει για Κίνι

Ο Κίνι αποτελεί την βασική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ για να αντικαταστήσει τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους στους Σταύρο Αδαμίδη και Άρναρ Γκρέταρσον ότι ο στράικερ της Αλκορκόν είναι ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης.

Έτσι, και στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν το θέμα κι έχουν επικεντρωθεί ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχιε μία διαφορά 45.000 ευρώ, αφού ο Δικέφαλος προσφέρει 180.000 ευρώ με τον παίκτη να αξιώνει 225.000 ευρώ. 
Keywords
Τυχαία Θέματα