Βαλβέρδε και υπογραφές

08:51 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τις πρώτες του μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός με την επιστροφή του Βαλβέρδε ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μαρινάκη και τον Μαθία. Ο Βάσκος προπονητής επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις διακοπές του αλλά και να ρυθμίσει τα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας
για τη νέα σεζόν.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη να γίνει σύσκεψη κορυφής μεταξύ του προέδρου, του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή, αλλά και του συμβούλου σε θέματα μεταγραφών Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όπως είναι γνωστό ο Εντουάρντο Μαθία έχει πάρει την εντολή να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους Μαρκάνο, Κοστάντσο και Σάντσες. Αυτό είναι δεδομένο και σημαίνει ότι η κουβέντα με τον Βαλβέδρε θα γίνει προκειμένου να κλείσουν άλλα μέτωπα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση αριστερού μπακ εκεί που ο Τζαβέλλας και ο Φιγκερόα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ερωτηματικό πάντως, υπάρχει για τον δεύτερο αμυντικό χαφ μετά το ναυάγιο με τον Νταβίντ Πιζάρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα