Εβρισες Γουέιν, πάρε δύο!

15:50 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τσέλσι χάνει ο Ρούνεϊ, καθώς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την βρισιά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μπροστά στην κάμερα, στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Άγγλος επιθετικός τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία για τα υβριστικά του συνθήματα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ μπροστά στην κάμερα.

Αυτό σημαίνει ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να τον υπολογίζει
για τα παιχνίδια με τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» στις 9 Απριλίου, καθώς και για τον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 16 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο Αγγλίας.

Από την πλευρά του ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειχνε φανερά απογοητευμένος από την τιμωρία του. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος που θα χάσω δύο παιχνίδια. Ειδικά τον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έβρισε στην κάμερα. Σε αντίθεση με άλλους, εγώ απολογήθηκα άμεσα. Κι όμως είμαι ο μόνος που τιμωρήθηκε για κάτι τέτοιο. Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται δίκαιο. Όπως και να έχει πρέπει τώρα να το αποδεχτώ και να κοιτάξω μπροστά», τόνισε ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».
Keywords
Τυχαία Θέματα