Δύο αγωνιστικές στον Ρούνεϊ

14:42 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ο Γουέιν Ρούνεϊ για τα υβριστικά του σχόλια κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών μπροστά στην κάμερα στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Χάνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Σίτι.Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Άγγλος επιθετικός τιμωρήθηκε από την αγγλιική ομοσπονδία για τα υβριστικά του συνθήματα κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στον αγώνα με τον Γουέστ Χαμ μπροστά στην κάμερα.

Αυτό σημαίνει
ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με την Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» στις 9 Απριλίου, καθώς και και από τον ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι στις 16 Απριλίου με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο Αγγλίας.

Από την πλευρά του ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειχνε φανερά απογοητευμένος από την τιμωρία του. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος που θα χάσω δύο παιχνίδια. Ειδικά τον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έβρισα στην κάμερα. Σε αντίθεση με άλλους, εγώ απολογήθηκα άμεσα. Κι όμως είμαι ο μόνος που τιμωρήθηκα για κάτι τέτοιο. Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται δίκαιο. Όπως και να έχει πρέπει τώρα να το αποδεχτώ και να κοιτάξω μπροστά», τόνισε ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».
Keywords
Τυχαία Θέματα