Ερβέλ: «Στη Ρεάλ η... πίεση»

Η Μπιλμπάο πήρε σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs της ACB, με τον Αξέλ Ερβέλ να ευελπιστεί στη... συνέχεια της φετινής υπέρβασης των Βάσκων εν όψει των «μαχών» τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την ημιτελική σειρά των playoffs της ACB με τη «Βασίλισσα», τόνισε αρχικά: «Eίμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά τώρα έχουμε να αντιμετωπίσει έναν πολύ μεγάλο
σύλλογο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, μία ομάδα που μόνο και μόνο η συμμετοχή της στο φάιναλ φορ αποδεικνύει την ποιότητά της.

Τώρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ότι παραπάνω πετύχουμε είναι υπέρ μας και σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την πίεση σε αυτή τη σειρά. Αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε ήρεμοι και να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Το να παίζεις στον ημιτελικό είναι μεγάλη υπόθεση, πόσο μάλλον απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε...»

Συνεχίζοντας, σημείωσε:: «Είναι πολύ δύσκολο να αποκλείσουμε τη Ρεάλ στα ημιτελικά, καθώς σε πέντε αγώνες τα φαβορί έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα... Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Το σημαντικό είναι να παίξουμε σαν ομάδα και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο... Ο βασικός λόγος που φτάσαμε τόσο ψηλά είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, κλίμα που δεν κυριαρχούσε στην Μπιλμπάο τις προηγούμενες σεζόν...»

 
 
Keywords
Τυχαία Θέματα