Επιτυχημένο φινάλε στο Κίρισι

19:17 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Εθνική πόλο των γυναικών ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Κίρισι, επικρατώντας της Ουγγαρίας με 14-10 στον τελευταίο της αγώνα στη ρωσική πόλη. Με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο και εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση έφτασαν στο ζητούμενο, που ήταν η νίκη, μετρώντας «δύο στα δύο» επί των Μαγυάρων στις τελευταίες συναντήσεις τους μετά την επικράτηση στον Άλιμο για τα προκριματικά του World
League. Στην παραπάνω -αποκλειστική- φωτό μάλιστα μπορείτε να δείτε τις διεθνείς μας λίγο πριν αναχωρήσουν από το Κίρισι. Εκείνο όμως που σημάδεψε -αγωνιστικά- την αναμέτρηση ήταν το τέρμα της Έλενας Κούβδου, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου. Η πορτιέρο της Βουλιαγμένης είδε έξω από την εστία της την αντίπαλη τερματοφύλακα και με ένα σουτ από το ένα τέρμα στο άλλο έδωσε το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα με 9-8.

Η Εθνική επιστρέφει επί ελληνικού εδάφους με απολογισμό δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία και θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του World League που θα διεξαχθούν στην Κίνα 14 με 19 Ιουνίου.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Αυστραλία νίκησε 16-7 το Καζακστάν, ενώ η Ρωσία επικράτησε 12-11 των ΗΠΑ, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη τους στο τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 5-3, 0-5
Ουγγαρία (Μέρεεζ): Κσιτελέκι 2, Σουζ 2, Μπούικα 2, Τάκατς 1, Ντράβουζ 1, Πόσκολι 1, Ζίγκανι 1.
Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου 1, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Ψούνη 1, Λιόση 4, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Παπαϊωάννου.
Keywords
Τυχαία Θέματα