Ο Μαραντόνα, η FIFA και οι... δεινόσαυροι!

18:10 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Για μία ακόμα φορά, ο Αρμάντο Μαραντόνα έδειξε πως απεχθάνεται την FIFA, την οποία χαρακτήρισε... μουσείο δεινόσαυρων! «Αυτοί θα φύγουν μόνο όταν γίνουν 105 ετών», τόνισε για την επανεκλογή του Μπλάτερ! Ο Μαραντόνα και η FIFA ήταν πάντα... αντίθετοι πόλοι, με τον Αργεντινό να καταφέρεται συχνά εναντίον των τακτικών της ομοσπονδίας. Ο νέος τεχνικός της Αλ Ουάσλ δεν... μάσησε τα λόγια του για την επανεκλογή του Μπλάτερ, τονίζοντας
πως το ποδόσφαιρο διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το άθλημα.

«Τίποτα δεν θα αλλάξει, τα πάντα θα μείνουν ίδια. Η FIFA είναι ένα μεγάλο μουσείο και μέσα εκεί υπάρχουν δεινόσαυροι που δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία. Δεν νιώθω καμία έκπληξη που βγήκε ξανά ο Μπλάτερ. Αυτοί θα μείνουν εκεί μέχρι να φτάσουν τα 105 χρόνια ζωής. Ήλπιζα ότι θα παραιτηθούν αλλά δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες ότι θα το κάνουν», ήταν τα καυστικά λόγια του Μαραντόνα ο οποίος πάντως δεν σταμάτησε εκεί!

«Μου ζητήθηκε να γίνω μέλος της οικογένειας της FIFA, αλλά τους απάντησα ότι δεν πρόκειται για καμία οικογένεια από την στιγμή που κανένας τους δεν παίζει ποδόσφαιρο. Πολλοί συμφωνούν μαζί μου με το ότι αρκετά πράγματα δεν είναι καθαρά στο ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος που βλέπει ποδόσφαιρο, δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Η κατάσταση θα παραμείνει ίδια όσο διοικούν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα να κρατήσουν τα χρήματα που κέρδισαν και ας πάνε για διακοπές. Και πάνω από όλα να αφήσουν το ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Μαραντόνα στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Αλ Ουάσλ!
Keywords
Τυχαία Θέματα