Επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ

Αντιπροσωπεία του Άρη επισκέφθηκε το ογκολογικό τμήμα μονάδας παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να μοιράσει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται.Μέχρι την Τετάρτη θα συνεχιστεί η βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια της ΛΑΜΨΗΣ (Σύλλογος Γονέων Πασχόντων Παιδιών από Κακοήθη νοσήματα Β. Ελλάδας), προκειμένου να βοηθήσει στην δημιουργία ενός ξενώνα για τους γονείς που έρχονται από την επαρχία για να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους.
Από το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης (7 Απριλίου) η ΠΑΕ Άρης
στηρίζει την εβδομάδα ΛΑΜΨΗΣ και καλεί τόσο τους φίλους των «κίτρινων» όσο και των υπολοίπων ομάδων να στείλουν ένα απλό μήνυμα στο 19454 προκειμένου όλοι να συνδράμουν στη επίτευξη του ιερού αυτού σκοπού. Το μήνυμα κοστίζει 1 ευρώ (συν ΦΠΑ) και το ποσό πηγαίνει εξ ολοκλήρου στην ΛΑΜΨΗ. Παράλληλα μπορεί ο καθένας να συνδράμει και με ένα τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 158 158 (Χρέωση 2.99 ευρώ συν ΦΠΑ).
Αντιπροσωπεία της διοίκησης και των παικτών του Άρη θα επισκεφτεί το ογκολογικό τμήμα της μονάδας παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να μοιράσει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Μία ακόμη κίνηση που δείχνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης στηρίζει με κάθε μέσω ανθρώπους, πόσο μάλλον παιδιά, που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα