«Δεν είμαστε τυχαία στην κορυφή»

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε για μια ακόμη χρονιά πρωταθλητής στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Αναμενόμενο για τις αθλήτριες του τριφυλλιού που δήλωσαν με μια φωνή ότι η ομάδα δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή τόσα χρόνια.Εν αναμονή λοιπόν της απονομής του πρωταθλήματος οι «πράσινες» το πανηγύρισαν στο κλειστό του Ρέντη με το 3-0 επί του Ολυμπιακού, με το Σπύρο Χουντουμάδη να κατακτά τον πρώτο τίτλο. Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε
να είναι ο Έλληνας τεχνικός, αφού η ομάδα πέτυχε τον στόχο της παρά τα προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά, που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που φτάσαμε στο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω τις κοπέλες, αφού παρά τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μείναμε ενωμένοι, τη διοίκηση και τον κόσμο. Η επόμενη χρονιά είναι θέμα διοίκησης. Αν η διοίκηση είναι ικανοποιημένη… Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μας έμεινε η πικρία του Κυπέλλου, αλλά η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Το πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Χατζηνικολάου: «Ο Παναθηναϊκός έχει την καρδιά πρωταθλητή και την εμπειρία. Ξέρει να αντεπεξέρχεται. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά. Βρεθήκαμε δύο μήνες όλες μαζί και βλέπετε τα αποτελέσματα».

Τάμι Λουίζ Μαχόν: «Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα των τίτλων, οπότε οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το πρωτάθλημα,  που κατάφερα να βοηθήσω και να ανέβω επίπεδο».

Αθηνά Παπαφωτίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και χαίρομαι που κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ ικανοποιημένη».

Ξανθή Μυλωνά: «Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Είμαι πολύ χαρούμενη με το 7ο κι ελπίζω να συνεχίσουμε. Η φετινή χρονιά τα είχε όλα. Προβλήματα, τραυματισμούς… Δεν καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, όμως με το πρωτάθλημα δικαιώσαμε όσους μας πίστευαν. Ονειρεύομαι του χρόνου να κάνω το νταμπλ».

«Αν με θέλει ο Παναθηναϊκός, μένω...»

Μπορεί να έλειψε για εννιά μήνες, όμως το πρωτάθλημα τη... γλύκανε. Η Ελευθερία Χατζηνίκου επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια νέα πρόταση. «Ήρθα για να κατακτήσω το νταμπλ, αλλά δεν το κατάφερα. Έτσι έχουμε μάθει στον Παναθηναϊκό. Βοήθησα κι εγώ, αλλά όλη η ομάδα άρχισε να ρολάρει από κάποια στιγμή και μετά. Δείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτες. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να διατηρηθεί στην κορυφή, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω αν θα είμαι στα γήπεδα του χρόνου. Προς το παρόν θέλω να το χαρώ. Η απουσία μου δεν μου κόστισε… Αν με θέλει ο Παναθηναϊκός θα το ήθελα κι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Keywords
Τυχαία Θέματα