Επέστρεψε με ονόματα ο Κωνσταντινίδης

04:45 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε από το ταξίδι του σε Ισπανία και Γαλλία με ένα φάκελο γεμάτο ονόματα παικτών που μπορούν να απασχολήσουν τον Δικέφαλο στην μεταγραφική περίοδο. Εκτός από το θέμα του προπονητή ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε επαφές και για παίκτες μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου στο ταξίδι του στην Γαλλία και την Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ
ενημερώθηκε για την γαλλική και ισπανική αγορά και επέστρεψε με έναν φάκελο γεμάτο με ονόματα ποδοσφαιριστών.
Η πρώτη δουλειά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πλέον θα είναι να «ξεσκαρτάρουν» τις διάφορες περιπτώσεις και να ξεχωρίσουν αυτές που μπορούν να απασχολήσουν τον Δικέφαλο, βάσει και των θέσεων στις οποίες κρίνουν ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Αυτές οι θέσεις είναι αυτή του επιτελικού μέσου, του κεντρικού επιθετικού, του αριστερού μπακ, του πλάγιου επιθετικού που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές, αλλά κυρίως στην αριστερή και τέλος υπό προϋποθέσεις θα αναζητήσουν και ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.
Ωστόσο αυτές οι θέσεις μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις κρίσεις του νέου τεχνικού. Εάν πάντως ο νέος προπονητής του Δικεφάλου είναι ο Λάζλο Μπόλονι τότε θα προχωρήσει γρήγορα ο σχεδιασμός καθώς ο ρουμάνος έχει ήδη στα χέρια του DVD με τις εμφανίσεις της ομάδας, ώστε να κρίνει που χρειάζονται μεταγραφές.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα