Επαφές Μαθία για Λοδέιρο

06:20 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τον πλέι μέικερ του Άγιαξ, Νικολάς Λοδέιρο, θέλει να φέρει στον Πειραιά ο Εντουάρδο Μαθία που είχε επαφές με τον Άγιαξ. Οι δυσκολίες της υπόθεσης Πιζάρο στρέφουν τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Ουρουγουανού. Οι ελάχιστες πιθανότητες που συγκεντρώνει πλέον η απόκτηση του Νταβίντ Πιζάρο από τον Ολυμπιακό, στρέφει τους ερυθρόλευκους σε
άλλες επιλογές για την θέση του μεσοεπιθετικού.
Μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζει και έχει ήδη απασχολήσει τους Ερυθρόλευκους είναι ο Νικολάς Λοδέιρο του Άγιαξ. Ο 21χρονος αρέσει πολύ στον Εντουάρδο Μαθία που έχει ήδη έρθει σε επαφή με την διοίκηση του Αίαντα.
ο Λοδέιρο αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το Γενάρη του 2010, από την Νασιονάλ Μοντεβιδέο για 4.000.000 ευρώ και θα ήταν εκτός οικονομικών δεδομένων Ολυμπιακού, αν δεν είχε μείνει εκτός γηπέδων σχεδόν για το σύνολο της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός από το Νοέμβρη μέχρι τον Φλεβάρη λόγω του τραυματισμού του στο δεξί πόδι, ωστόσο ακόμη και με την επιστροφή του δεν αγωνίστηκε καθώς ο Άγιαξ έδινε μάχη τίτλου κάθε αγωνιστική.
Ο Μαθία ρώτησε την διοίκηση των πρωταθλητών Ολλανδίας, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» για την περίπτωση του Λοδέιρο, που μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο. Εκτός από τον Ολυμπιακό την περίπτωση του εξετάζει και η Μπενφίκα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα