Σιωπή από ΔΟΥ και ΙΚΑ

06:20 4/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την ώρα που 21 ομάδες φέρονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πλαστές ενημερότητες, η ΕΠΟ συναντά εμπόδια για τον έλεγχο των σωματείων από τις ΔΟΥ και ΙΚΑ που υπάγονται οι ομάδες. Όπως αποκαλύπτει η «Sportday» πολλές ΔΟΥ και ΙΚΑ δεν έχουν ανταποκριθεί
στο αίτημα της ΕΠΟ για έλεγχο των ομάδων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες.
Την ώρα που 21 ομάδες φέρονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα η ΕΠΟ συναντά εμπόδια στον έλεγχο του συνόλου των σωματείων από τις κατά τόπους ΔΟΥ και ΙΚΑ που υπάγονται οι ομάδες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συνεργαστεί στα αιτήματα της ΕΠΟ για την αποστολή των απαιτουμένων στοιχείων, γεννώντας πολλά ερωτήματα, καθώς δεν αποκλείεται να δέχονται πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση από τις ΠΑΕ. Λόγω αυτού δεν μπορεί κανείς να ξέρει πόσες είναι οι ομάδες που τελικά εμπλέκονται στην υπόθεση, την ώρα που σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ομάδες που είναι ύποπτες αγγίζουν τις 21!
Συγκεκριμένα από την Football League 8 ομάδες και 13 από την Football League 2.
Τέλος όπως φαίνεται πλαστά έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν και πέρυσι από αρκετές ΠΑΕ χωρίς να γίνει αντιληπτό, ενώ όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα η παρανομία στην φετινή διαδικασία «ενορχηστρώθηκε» από δικηγόρους που ασχολούνται με υποθέσεις αθλητικής δικαιοσύνης, σε συνεργασία με σύνδεσμο τους, που κατείχε επίκαιρο πόστο.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα