Ενίσχυση για την παραμονή ο «Ήλυ»

21:26 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Κώστας Φρεβαράκης ευελπιστεί ότι με την ενίσχυση που θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Για το σημερινό παιχνίδι υποστήριξε πως το πάλεψε μέχρι το 30', αλλά και πολύ δουλειά εν όψει της δύσκολης συνέχειας.Ο τεχνικός του Ηλυσιακού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε μία έδρα που δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές
στην χημεία και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμασταν κοντά στο σκορ και στα τρία δεκάλεπτα, όμως, στο τελευταίο ο ΠΑΟΚ βρήκε τους τρόπους να σκοράρει και να πάρει την νίκη. Όταν το σκορ είναι 66-52, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα. Τα παράπονα είναι στην επίθεση. Όταν λείπει ένας από τους πυλώνες (σ.σ. Τζίμι Μπάξτερ), θα πρέπει να το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιωθούμε στην επίθεση, γιατί αμυντικά πάμε καλά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ εύχομαι να τερματίσει στην 3η θέση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν παίκτη που παίζει μέσα και μακριά από το καλάθι . Αύριο θα το ξέρουμε προσπαθούμε να τον έχουμε πολύ σύντομα κοντά μας. Δύσκολα είναι τα πράγματα στο θέμα της παραμονής, εμείς έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, παλέψαμε όλα τα παιχνίδι. Όμως χρειαζόμαστε νίκες. Σήμερα για συγκεκριμένους λόγους η ομάδα δεν ήταν όπως θα την ήθελα εγώ σήμερα. Θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος αυτό που θέλουμε».

Ο Ανδρέας Κανονίδης, με τη σειρά του, είπε: « Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο κυρίως στην άμυνα. Στην επανάληψη μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο μείναμε κοντά στο σκορ, στο τέταρτο χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Δεν τελείωσε τίποτα, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα