Εκλεισε... clasico!

Clasico ξανά! Η Ρεάλ κέρδισε ξανά την Τότεναμ (0-1) και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Champions League, όπου την περιμένει η Μπαρτσελόνα σε μία μάχη που κόβει την ανάσα!Μία μάχη που περιμένουν όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στον κόσμο, έκλεισε και τυπικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και μία μέρα νωρίτερα η Μπαρτσελόνα, επικράτησε και εκτός έδρας της αντιπάλου της στους «8» και τσέκαρε και πέρασε και με τη βούλα στα ημιτελικά. Οι δύο τους θα κάνουν πέντε τις μεταξύ τους αναμετρήσεις μέσα
στην σεζόν που διανύουμε, σε μία ισπανική κόντρα με φόντο τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου.

Μόλις στο 3' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Ρεάλ, με τον Οζίλ να μπαίνει ωραία στην περιοχή, όμως το αριστερό πλασέ που δοκίμασε μπλόκαρε ο Γκόμες. Στο 21' το σουτ του Ρονάλντο πέρασε άουτ, ενώ στο 27' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Τότεναμ. Ο Λένον μπήκε πολύ ωραία στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι στον αμαρκάριστο, Παβλιουτσένκο, που όμως έστειλε τη μπάλα... έξω από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Στο 31' ο Χάντλστοουν δεν μπόρεσε να γυρίσει καλά το σώμα του και το σουτ πέρασε άουτ, για να φτάσει κοντά στο γκολ η Ρεάλ στο 37' με διπλή φάση όταν μετά από κόνρερ του Οζίλ, ο Ράμος πήρε κεφαλιά, ο Γκόμες έδιωξε και ο Αντεμπαγιόρ με βολέ από κοντά, έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελευταία φάση στο ημίχρονο ήταν στο 45' το σουτ του Παβλιουτσένκο εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Κασίγιας. Στο 39' ο Καρβάλιο είδε κίτρινη, συμπλήρωσε κάρτες και χάνει το πρώτο clasico, το οποίο θα γίνει στο «Μπερναμπέου». Σημειώνεται ότι στο πρώτο μέρος οι Αγγλοι ζήτησαν τρία πέναλτι με τους Μπέιλ, Μόντριτς και Παβλιουτσένκο, όμως καμία από τις πτώσεις δεν φάνηκε να προέρχεται από αντικανονική παρέμβαση.

Οι συνθέσεις

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Τσόρλουκα, Ασού-Εκοτό, Γκαλάς, Ντόσον, Χάντλστοουν (71' Σάντρο), Μόντριτς (83' Κράνιτσαρ), Λένον (61' Ντεφόε), Μπέιλ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Παβλιουτσένκο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος (57' Γκρανέρο), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Κεντίρα, Αλόνσο (75' Μπενζεμά), Μαρσέλο, Οζίλ, Ρονάλντο (65' Κακά), Αντεμπαγιόρ.

Διαιτητής: Νίκολα Ριτζόλι (Ιταλός)
Keywords
Τυχαία Θέματα