Αντίο με ψηλά το κεφάλι!

Με μοναδικό κίνητρο ένα αξιοπρεπές φινάλε θα παραταχθεί η Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς με τον Ολυμπιακό. Πολλοί οι «πονοκέφαλοι» για τον Νίκο Κωστένογλου.Η ομάδα του Κάμπου μπορεί να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, ωστόσο της απομένει ένα τελευταίο εκτός έδρας ματς με τους πρωταθλητές, στο οποίο και θέλει το «τρίποντο» για να ρίξει την... αυλαία με ψηλά το κεφάλι. Έτσι οι «βυσσινί» ξεκίνησαν την προετοιμασία
τους την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση, με τον Νίκο Κωστένογλου να έρχεται αντιμέτωπος με σωρεία προβλημάτων.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Περέιρα και Σίμιτς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μελίσση που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και δύσκολα θα προλάβει το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό. Σε επίπεδο ποινών τώρα, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Βενετίδης, Τσιμπάμπα και Ιγκλέσιας, που θα εκτίσουν την ποινή τους.

Από εκεί και πέρα, τα μοναδικά ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου είναι πως επέστρεψαν οι Αμπουμπακάρι και Ταλ και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα