ΕΚΑΝΕ... ΜΑΤ Ο ΝΙΚΚΙ

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η Ένωση συνέχισε να δίνει διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας, επικρατώντας σχετικά άνετα της ΑΕΚ με 2-0, μέσα στο «ΓΣΖ».

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου διέγνωσε τα αμυντικά κενά που θα είχε η ΑΕΚ, με τους Χόφλαντ και Μουρίγιο να προέρχονται από αποχή και τον Λίνσεν να αγωνίζεται... πειραματικά ως δεξί μπακ. Ο τεχνικός των «βυσσινί» έδωσε χώρο στην ΑΕΚ

για να επιτεθεί και με γρήγορες μεταβιβάσεις από τον άξονα προς την ταχύτατη μεσοεπιθετική τριπλέτα, Αλίβοντιτς, Γιακούμπου και Σεμέδο, δημιουργούσε ρήγματα. Κάπως έτσι προήλθαν και τα δύο γκολ, πανομοιότυπα, και δουλεμένα στην προπόνηση.

Δύσκολα βρίσκεις παίκτη που να υστέρησε από τους «βυσσινί», με τους Μαμπούγια, Κριβοκάπιτς και Αλίβοντιτς να είναι κατά διαστήματα απολαυστικοί. Πλέον, η Ένωση ανέβηκε στην 3η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές και εξακολουθεί να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Νίκκι παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 4-2-3-1 και τον Πετκόφ στον άσο, δεξί μπακ το Μαμπούγια, αριστερό μπακ τον Μπέρτσιλ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντε Γουλφ και Μαρκόσκι. Αμυντικά χαφ οι Ίμσιοτ και Φαρία με τον Κριβοκάπιτς να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Αλίβοντιτς και Γιακούμπου και στην κορυφή της επίθεσης ο Σεμέδο.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ! (ΦΩΤΟΣ)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα