«Ταγμένος» στην Αρσεναλ ο Φαν Πέρσι

Τις ιστορίες των ΜΜΕ που τον θέλουν έτοιμο να αποχωρήσει από την Αρσεναλ διέψευσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δηλώνοντας ότι παραμένει πιστός στους «κανονιέρηδες».

Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε στο match program του αγώνα με τη Σάντερλαντ και φάνηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί σύντομα από τον λονδρέζικο σύλλογο. Ο ίδιος δήλωσε πιστός στην ομάδα του και ζήτησε από τους οπαδούς να μην ασχολούνται με

αυτά που γράφονται.

«Εχουν γραφτεί πολλά για το μέλλον μου και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Παραμένω πιστός στην Αρσεναλ ανεξάρτητα από το τι λένε τα ΜΜΕ. Βλέπω διάφορες ιστορίες να κυκλοφορούν που με κάνουν να γελάω. Είμαι αρχηγός της Αρσεναλ, πιστός στην ομάδα και οι οπαδοί δεν πρέπει να ασχολούνται με αυτά που ακούγονται για μένα. Επειδή, δε, κάτι γράφτηκε για το σπίτι μου και ότι το πουλάω, η αλήθεια είναι ότι δεν μένω στον δρόμο. Αγόρασα καινούριο και ναι, βρίσκεται στο Λονδίνο! Θέλω λοιπόν να το ξεκαθαρίσω μια και καλή. Θα μείνω στην Αρσεναλ, θα είμαι πιστός και θα το δείξω και μέσα στο γήπεδο», ήταν τα λεγόμενα του Φαν Πέρσι που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφιβολίας για τις προθέσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα