ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ... ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ (ΦΩΤΟΣ)

«Βαριά» ήττα με 4-1 γνώρισε η Εθνική μας Ομάδα από τη Δανία το βράδυ της Παρασκευής (07/10) στο ΓΣΠ. Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια σαν και να μην υπήρχε στο αγωνιστικό χώρο, δέχθηκε τέσσερα γκολ στα πρώτα 22 λεπτά και μοιραία υποτάχθηκε στην ομάδα του Μόρτεν Όλσεν. Δύο γκολ για τους Δανούς, που είχαν και δοκάρι με το Ζίμλινγκ στο 55΄, σημείωσε ο Ρόμενταλ στο 11΄ και στο 22΄ κι από ένα οι Γιάκομπσεν στο 9΄ και Κρον-Ντέλι

στο 20΄, ενώ το γκολ της τιμής για την Κύπρο σημείωσε ο Αβραάμ στο 45΄.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε την αναμέτρηση η Εθνική μας Ομάδα, αφού μόλις στο 7΄ δέχθηκε ένα "περίεργο" γκολ. Μετά από διαδοχικά λάθη των ποδοσφαιριστών μας αριστερά λίγο έξω από τη μεγάλη μας περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Πελαγία που προσπάθησε να την διώξει, αλλά... χτύπησε στο Γιάκομπσεν, που είδε την μπάλα να περνάει πάνω από το Γιωργαλλίδη και να καταλήγει στα δίχτυα... γράφοντας το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό κι αφού το διαγώνιο σουτ του Μπέντνερ στο 9΄ πέρασε άουτ, δύο λεπτά αργότερα ο Ρόμενταλ από το ύψος του πέναλτι αξιοποίησε τη συρτή σέντρα από αριστερά του Έρικσεν και διπλασίασε τα τέρματα των Δανών.

Ο "εφιάλτης", ωστόσο ...είχε και συνέχεια, αφού μέχρι τη συμπλήρωση του 22΄, η Εθνική μας Ομάδα δέχθηκε ακόμα δύο γκολ, με αποτέλεσμα να χάνει με 4-0. Αρχικά, στο 20΄, όταν ο Πούλσεν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κρον-Ντέλι με σουτ έκανε το 3-0 για την ομάδα του Μόρτεν Όλσεν, κι εν συνεχεία δύο λεπτά αργότερα, όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Μπέντνερ να... σερβίρει το γκολ στο Ρόμενταλ, που δεν δυσκολεύτηκε να... γράψει το 4-0. 

Απ' εκεί και πέρα, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 32΄ για να μπορέσει η ομάδα του Νίκου Νιόπλια να... απειλήσει την αντίπαλη εστία, όταν το σουτ του Χαραλαμπίδη απέκρουσε εύκολα ο Σόρενσεν, με τους Δανούς να έχουν... ρίξει ρυθμό μετά και τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Εθνική μας και στο 45΄ ο Αβραάμ... έκλεψε την μπάλα και με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Εθνική μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσει να μειώσει ακόμα περισσότερο στο σκορ και στο 48΄ ο Χαραλαμπίδης -μετά από σέντρα του Δημητρίου- από κοντά λίγο έλειψε να σημειώσει και δεύτερο γκολ για το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε από το Σόρενσεν που έδιωξε σε κόρνερ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά... ανοικτό, αφού και το σκορ το επέτρεπε, και στο 55΄ ήταν η σειρά της Δανίας να... πλησιάσει στο γκολ, όταν το μακρινό σουτ του Ζίμλινγκ... σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιωργαλλίδη κι ενώ τρία λεπτά νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Κβιστ ως οφσάιντ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Εθνική μας έχασε νέα καλή ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ, όταν το σουτ του Δημητρίου από καλή θέση... έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Εφραίμ ένα λεπτό αργότερα. Νέα καλή στιγμή για την Κύπρο στο 70΄, όταν ο Χριστοφή από το ύψος του πέναλτι και υπό την πίεση αντίπαλων αμυντικ

Keywords
Τυχαία Θέματα