«Έδεσε» Τζιμπούρ στο Λιμάνι

09:01 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τροποποιητικό συμβόλαιο με τον Ράφικ Τζιμπούρ έως το 2013, ενώ προχωράει σε νέα συμφωνία με τον Αλγερινό επιθετικό.
  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαύρου, ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέο τροποιητικό συμφωνητικό επεκτείνοντας την συνεργασία του με τον «Τρομοκράτη» έως το καλοκαίρι
του 2013. Το εν λόγω συμφωνητικό έχουν υπογράψει και οι δύο πλευρές. Το επίσημο συμβόλαιο του παίκτη, βάσει του τροποποιητικού συμφωνητικού, προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους ενός εκ. ευρώ (καθαρά) και πως σε περίπτωση που πουληθεί με ποσό άνω των 5 εκ. ευρώ το 15% του ποσού καρπώνεται ο Αλγερινός. Παράλληλα, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Τζιμπούρ να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 1.2 εκ. ευρώ για δύο ή τρία χρόνια, χωρίς όμως τον όρο του 15% υπέρ του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση πώλησης άνω των 5 εκ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο Ράφικ Τζιμπούρ ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια (μίνιμουμ) και την 1η Ιουλίου θα κατατεθεί ολοκληρωμένο το τελικό συμβόλαιο με την νέα τροποποίηση. Ο Αλγερινός έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την τυπική επικύρωση της νέας συμφωνίας.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα