Ακόστα για αντί - Σκόκο

07:55 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στο πρόσωπο του Λαουτάρο Ακόστα της Σεβίλλης ο Μανόλο Χιμένεθ βλέπει τον παίκτη που θα ήταν ιδανικός να καλύψει το κενό του Νάτσο Σκόκο. Μπορεί να αποκτηθεί σαν δανεικός ο αργεντινός. Στην Σεβίλλη θα ψάξει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον παίκτη που θα αναλάβει τον ρόλο του αντικαταστάτη του Νάτσο Σκόκο, καθώς θεωρεί ότι εκεί μπορεί να βρει τον παίκτη που με μικρό σχετικά κόστος θα μπορέσει να καλύψει το ποιοτικό κενό.
Ο παίκτης που έχει τσεκάρει ο Μανόλο Χιμένεθ και θέλει να φέρει στην Ένωση είναι ο Λαουτάρο Ακόστα. Ο 23χρονος αργεντινός θυμίζει αρκετά τον Νάτσο
Σκόκο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Ο Ακόστα δεν υπολογίζεται από τον καινούριο προπονητή, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει πλήρως μετά το ραντεβού του με τον πρόεδρο της Σεβίλλης.
Το κασέ του αργεντινού αγγίζει τα 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Σεβίλλη δεν ζητά χρήματα για τον δανεισμό, αρκεί να καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου από την ομάδα που θα πάρει τον παίκτη. Για τον Ακόστα υπήρξε ενδιαφέρον και το χειμώνα, με τον αργεντινό να δηλώνεις στην Sportday ότι θα ερχόταν στην Ένωση, λόγω του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύσει και αυτή τη φορά.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα