«Έχουν εγωισμό και μας ξέρουν»

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε στο gazzetta.gr για τα... δύσκολα πλέι οφ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει τις μεγάλες ομάδες πιο έτοιμες, ενώ θεωρεί πως το πιο δύσκολο ματς θα είναι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.O 26χρονος αριστερός μπακ των Θεσσαλών μίλησε στο gazzetta.gr για την κανονική διάρκεια
της Σούπερ Λιγκ, αλλά και για τα πλέι οφ που θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου. Ο Γιάννης Ζαραδούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου όταν αντιμετωπίζει τις μεγάλες ομάδες είναι όπως πρέπει και κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Βόλου να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου.

Νικήσατε τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εσάς. Το πιστεύατε;
«Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και κόντρα στις μεγάλες ομάδες έχουμε δείξει πως είμαστε όπως πρέπει να είμαστε. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για να μπούμε στα πλέι οφ και τελικά τα καταφέραμε».

Πού θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός Βόλου υπερτερούσε από τις υπόλοιπες ομάδες και μπήκε αυτός στα πλέι οφ;
«Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και οι 25 παίκτες είμαστε όλοι έτοιμοι για κάθε αγώνα. Το έχουμε δείξει άλλωστε σε κάθε αλλαγή που γίνεται. Όποιος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι έτοιμος».

Ποιος είναι τώρα ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου;
«Βάσει στατιστικής θέλουμε να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Τα πλέι οφ δεν είναι εύκολα, το αντίθετο μάλιστα, αφού θα αντιμετωπίσουμε ξανά τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Ναι, όμως στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ χάσατε μόνο από τον ΠΑΟΚ και κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κάνατε τέσσερις νίκες. Μπορείτε να πάρετε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει. Αρχικός μας στόχος όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήταν η παραμονή στην κατηγορία και μετέπειτα η Ευρώπη. Πλέον, κοιτάμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνατότητές μας».

Τις τελευταίες αγωνιστικές η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά τους, ενώ και ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται μέτριος. Πιστεύεις ότι θα είναι έτσι και στα πλέι οφ;
«Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ (8 Μαΐου) και οι τρεις ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) ήταν κουρασμένες κατά τη διάρκεια της σεζόν από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και τους βγήκε η κούραση. Μετά τη διακοπή αναμένεται και τους περιμένουμε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα. Έχουν εγωισμό και μας ξέρουν».

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς που θα δώσετε στα πλέι οφ;
«Θεωρώ πως θα είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Για ποιο λόγο;
«Επειδή στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, αυτό της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός ήταν αδιάφορος και όλοι είδατε με πόσο πάθος έπαιξε στο Βόλο. Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ειδικά στην έδρα του θα είναι πιο δυνατός».

Περιμένετε τον κόσμο δίπλα σας;
«Πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι δίπλα μας και τους περιμένουμε να μας υποστ
Keywords
Τυχαία Θέματα