«Αντίο» με καλή εμφάνιση

Ο Πανελλήνιος φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό  (20/4, 5.00μ.μ), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ευελπιστεί ότι η τελευταία φετινή αγωνιστική υποχρέωση των «Ολυμπιονικών» θα συνοδευτεί από μία καλή εμφάνιση.Ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, που θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία, Βασίλη Ξανθόπουλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την προσεχή εκτός
έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους», τόνισε: «Για μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο στο πρωτάθλημα.

Πλέον δεν έχουμε κάποιο στόχο. Όπως και να έχει όμως, θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλα ενδιαφέροντα από εμάς και γνωρίζουμε τη δυναμικότητά του».

Από την πλευρά του, ο 34χρονος φόργουορντ, Βαγγέλης Σκλάβος, σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Παρ όλα αυτά, πάμε στο ΟΑΚΑ με στόχο την καλή εμφάνιση για να κλείσει θετικά η χρονιά για μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα