Δύο «ΩΡΕΣ» το Σάββατο!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα «ΩΡΑ» συνεχίζονται, καθώς το Σάββατο θα κυκλοφορήσουν... δύο διαφορετικά φύλλα από την ίδια εφημερίδα με την συντακτική ομάδα να στηρίζει... την νέα έκδοση που θα περιέχει την λέξη «Κιτρινόμαυρη»!Συγκεκριμένα, η εκδότρια της νυν εφημερίδας, Ελένη Πολυχρόνη, θα βγάλει κανονικά το Σάββατο την «ΩΡΑ των Σπορ» και για να καταστεί εφικτό αυτό υπήρξε... μετάγγιση ειδήσεων από άλλη εφημερίδα!

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα θα βγάλουν κανονικά
το Σάββατο εφημερίδα με την ονομασία «Κιτρινόμαυρη ΩΡΑ»! Σε αυτή θα υπάρξει η... επανεμφάνιση του Γιάννη Καραλή, από την προσεχή Δευτέρα θα αρθρογραφεί ξανά και ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος ενώ από το επόμενο Σάββατο θα αρχίσει προσφορά DVD με τις μεγαλύτερες νίκες της ΑΕΚ επί των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Κυκλοφόρησε η ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σε όλα τα κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής και το δεύτερο ανανεωμένο φύλλο της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Η free press εφημερίδα με 40 σελίδες ποικίλης ύλης, διανέμεται χωρίς αντίτιμο σε πολλά σημεία τόσο της Αθήνας και του Πειραιά, όσο και άλλων δήμων σε Ανατολική και Δυτική Αττική!

Στις σελίδες της εφημερίδας ξεχωρίζει το ρεπορτάζ που αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά δεν λείπουν και οι ειδήσεις που αφορούν τόσο τον αθλητισμό και την τέχνη, όσο και την ψυχαγωγία.
Keywords
Τυχαία Θέματα