Μια πρόκληση αξίας …10 εκατομμυρίων δολαρίων!;

Πέρσι ο durrrr κράτησε το ενδιαφέρον μας απερίσπαστα πάνω του, με τα γιγαντιαία στοιχήματα που έβαλε σε σχέση με τα αποτελέσματα που θα έφερνε στο World Series of Poker.
Φέτος φαίνεται ότι προπονείται για να παραμείνει σε φόρμα και να επαναλάβει παρόμοια πονταρίσματα, αφού έβαλε ένα αδιανόητο στοίχημα απέναντι στον Phil Ivey
στο δεύτερο επεισόδιο του Poker After Dark για αυτή την εβδομάδα.

Στη διάρκεια του τηλεοπτικού τραπεζιού (το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από την αρχή, ή να δείτε μόνο το συγκεκριμένο επεισόδιο) έγινε η εξής συμφωνία: οι δυο τους θα παίξουν 100.000 χέρια $50K/$100K H.O.R.S.E. Αν ο Dwan χάσει 10 εκατομμύρια δολάρια (!!!) σε αυτό τον αριθμό χεριών, θα πληρώσει μόνο 400.000 στον Ivey και αν κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια θα τα κρατήσει όλα.

Προφανώς 100.000 χέρια είναι ένας παρανοϊκά μεγάλος αριθμός (ειδικά για το Dwan που προσπαθεί χρόνια να ολοκληρώσει τις Challenges του, την πρώτη με τον Patrik Antonius και τη δεύτερη, με τον Daniel Cates). Επίσης δεν ξεκαθαρίστηκε αν το παιχνίδι θα γίνει online ή live ή λίγο και από τα δύο. Δύσκολα όμως πείθεται κανείς ότι αυτή η πρόκληση θα ολοκληρωθεί ποτέ!

Πάντως ο Dwan πρέπει να ένοιωσε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και την προθυμία του να συμμετάσχει, αφού έβαλε τον Ivey να υποσχεθεί ότι θα πληρώνει ένα εκατομμύριο δολάρια κάθε φορά που αρνείται να παίξει.

Είπε κανείς ότι τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια; Γιατί τα εκατομμύρια φαίνεται ότι είναι …

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα