Δυνατός και σίγουρος για… Ευρωλίγκα

Επέστρεψε δυνατός και αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον Άρη να κατακτήσει τον στόχο της Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Βεργίνης γνώρισε πραγματική αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο χθες, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.Η είσοδός του στο παρκέ δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οδήγησε τους 1.500 φίλους των «κίτρινων» που βρέθηκαν στο Παλέ σε παρατεταμένο χειροκρότημα... Τα ίδιο συνέβη και λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και όταν ο γκαρντ του Άρη πέτυχε το πρώτο του καλάθι και ανάγκασε ακόμη και τον πρόεδρο
της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη να χειροκροτήσει. 

«Πραγματικά τα συναισθήματά μου ήταν πολύ περίεργα. Μετά από επτά μήνες επέστρεψα γερός και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν είμαι έτοιμος 100% όμως είμαι σίγουρος ότι μέρα με τη μέρα θα παρουσιάζομαι όλο και καλύτερος», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Βεργίνης. Χθες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης των «κίτρινων» έσπευσε να ευχαριστήσει την «οικογένεια» του Άρη για τη συμπαράστασή της καθ’ όλη τη διάρκεια του τραυματισμού του. «Από την πρώτη στιγμή όλοι ήταν κοντά μου, ο πρόεδρος, οι συμπαίκτες μου. Πραγματικά με στήριξαν όλοι πάρα πολύ. Και ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή μου τον κ. Πελεχριάδη για ό,τι έκανε για εμένα». 

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε και η ομάδα στρέφει την προσοχή της στα πλέι οφ. Το Μαρούσι είναι ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Λευτέρη Σούμποτιτς στο δρόμο για την… Ευρωλίγκα: «Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να τα δώσουμε όλα. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να πάρουμε τα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Το Μαρούσι είναι ο πρώτος αντίπαλος που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε», θα πει ο νεαρός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όσο για το πού θα κριθεί η… κόντρα με το Μαρούσι;

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Το Μαρούσι το αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και το κερδίσαμε, ξέρουμε όμως ότι η συμπεριφορά των ομάδων κατά τη διάρκεια των πλέι οφ αλλάζει. Όποτε πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε λεπτό των αγώνων».

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν χαρίστηκε στους παίκτες του ενόψει Πάσχα και εκτός από το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Οι μέρες αυτές απαιτούν όμως και ευχές και έτσι ο Δημήτρης Βεργίνης, που μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του ίσως είναι ο πιο κατάλληλος για να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη:

«Οι μέρες μας είναι πολύ δύσκολες. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι περνάνε πολύ δύσκολα, θέλω όμως να πω ότι δεν πρέπει ποτέ και για κανέναν λόγο να χάνουμε την ελπίδα μας. Όσο έχουμε υγεία όλοι να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα