Δώνης: «Δυνατό τεστ ενόψει τελικού»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε σε δηλώσεις του ότι το παιχνίδι με την Καβάλα θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.
Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κυριακή την Καβάλα χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Έτσι, οι Περιστεριώτες
βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν… πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (30/4). Γι’ αυτό ο Γιώργος Δώνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι θα είναι ένα δυνατό τεστ.

«Το βλέπουμε σαν ένα πολύ δυνατό τεστ με πρώτο κίνητρο την κατάκτηση της νίκης, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Και δεύτερο κίνητρο μας είναι ότι αποτελεί το τελικό τεστ προετοιμασίας πριν από το μεγάλο τελικό και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι και να δώσουν «μάχη» τόσο για μια θέση στην ενδεκάδα όσο και στην 18αδα.

Είναι επίσης σημαντικό να έρθει σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να το δει ως μια προετοιμασία για τον τελικό και όσο υπερβολικό και αν φαίνεται τον καλούμε να γεμίσει το γήπεδο ώστε και η ομάδα και οι οπαδοί της να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στον τελικό», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι θα ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η γενική είσοδος στο ματς με τη Καβάλα ορίστηκε στα 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (40 ευρώ). Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται από το Τμήμα Διαχείρισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα