Nέτο: Μοναξιά χωρίς τον Κόκε

Στην παραδοχή ότι η απουσία του Κόκε θα γίνει αισθητή στα αποδυτήρια και τους φιλάθλους του Αρη προχώρησε ο Ντάρσι Νέτο, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του για το Best Goal ΟΠΑΠ της 29ης αγωνιστικής. Ο 30χρονος αμυντικός εξέφρασε τη χαρά του για τη βράβευση αυτή και παραδέχτηκε ότι το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό
Βόλου ήταν υψίστης σημασίας όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει ο Αρης να βγει στα πλέι οφ.Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής του ’ρη δήλωσε κατά τη βράβευση:"Είμαι πολύ χαρούμενος για ένα ακόμα βραβείο, αλλά και για τους τρεις βαθμούς. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ερχόταν αυτό το βραβείο. Ένα γκολ πολύ σημαντικό, η ομάδα βγήκε μόνο για την νίκη, τα καταφέραμε και αν κάνουμε το 5 στα 5 διεκδικούμε τα πλέι οφ. Πολλοί δεν το πίστευαν. Η χαρά όμως σταματά εδώ, πάμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς στην Ξάνθη".
 
Θυμάμαι το γκολ που είχα βάλει στην Ξάνθη και μας έδωσε την πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό όπως και έγινε. Ελπίζω να σημειώσω ένα ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στη νίκη".Ακόμη, ο Νέτο μιλώντας για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται, είπε: "Η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά οι ανάγκες της ομάδας μας έχουν οδηγήσει να παίξω πιο προωθημένα, έχει γίνει καλή δουλειά. Βλέπω πιο ξεκάθαρα τις επιλογές παίζοντας πιο μπροστά. Αφού είναι θετικό αυτό για την ομάδα, ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί με την ίδια επιτυχία".Tέλος, ερωτηθείς για την αποχώρηση του Κόκε από τον Αρη, δήλωσε: "Ο Κόκε είναι ένας αδελφός. Με πήρε πριν λίγη ώρα να με συγχαρεί για το βραβείο, η ομάδα χάνει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, νιώθω μοναξιά. Τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές. Όσο θα λείψει σε μένα θα λείψει και στον κόσμο , έχει προσφέρει πάρα πολλά, είναι, αισθητή η έλλειψη του".Από την πλευρά του ο Τάσος Θέος που έκανε την βράβευση είπε: "Συγχαρητήρια για ένα ακόμα γκολ, την Κυριακή βρέθηκε σε μία θέση παίκτη που παίζουν τα σέντερ φορ, μας έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς που μπορεί να κρίνουν την έξοδο στην Ευρώπη".
Keywords
Τυχαία Θέματα