Δημητρόπουλος: «Να εφαρμοστεί ο νόμος»!

Το πρόσωπο που συζητήθηκε ιδιαίτερα για την εμπλοκή του στην υπόθεση της αποβολής του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα της Α1, Γιώργος Δημητρόπουλος... έλυσε τη σιωπή του.
  Ο μάνατζερ καλαθοσφαιριστών παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» όπου άλλων μίλησε για…

ΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1: «Δεν έχω κάνει ανένδοτο για κανέναν. Δεν ασχολούμαι. Η δική μου καταγγελία έγινε πριν από 1,5 χρόνο. Κάποιοι είτε παρανομούν, είτε κωφεύουν. Έτσι, θα πρέπει ή να σταματήσουν την παρανομία να
αλλάξουν τους νόμους. Δεν φανταζόμουν πως η δική μου αντιδικία με έναν άλλο μάνατζερ θα μετατραπεί σε αντιδικία μεταξύ δύο ομάδων. Όποιος μου ζητούσε τα στοιχεία για τον κ. Δελημπαλταδάκη και το e mail για το αθλητή Γιανγκ, θα του τα παρέδιδα. Στα Τρίκαλα, στην Ολύμπια, στον ΠΣΑΚ, στον ΕΣΑΚΕ, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ή στον… Γαμπιεράκη».

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ: «Εγώ δεν έχω σχέση με την απόφαση του αθλητικού δικαστή ή εκείνη του ΑΣΕΑΔ που πρόκειται να εκδοθεί. Δεν στράφηκα εναντίον του Ηλυσιακού… Δεν έχω κανένα όφελος. Το μόνο που έκανα ήταν να παραδώσω το email για τον Γιανγκ στην ΑΕΚ. Αν μου το ξαναζητούσε θα το παρέδιδα και πάλι. Το email και οτιδήποτε άλλο, σε όποιον μου το ζητήσει. Ο νόμος είναι σαφής και είτε θα πρέπει να εφαρμοστεί είτε να αλλάξει».

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ Η ΤΗΝ ΑΕΚ: «Δεν είναι δυνατόν να θεωρηθώ εγώ υπεύθυνος για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό του Ηλυσιακού. Όλοι όσοι ψάχνουν να επιρρίψουν ευθύνες ας το κάνουν για τον κ. Δελημπαλταδάκη. Ούτε καν στην ΑΕΚ που έκανε την προσφυγή. Μόνο για τη χρονική περίοδο που επέλεξε να κάνει την καταγγελία μπορούν να κατηγορήσουν την ΑΕΚ. Αν η ομάδα χρησιμοποιείται από κάποιον που έχει συμφέροντα, μπορεί να φταίει το σαθρό ελληνικό μπάσκετ και οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας…».

ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ: «Αυτό κι αν είναι αστείο. Τα πέντε τελευταία χρόνια δεν είχα ούτε έναν παίκτη στην ΑΕΚ. Πέρσι είχα θεωρηθεί persona non grata για την προσφυγή μου στη FIBA για τις υποθέσεις Μπουρούση, Μαγγουνή και Καλαμπόκη. Αν είχα 20 παίκτες, οκ. Τώρα δεν μπορεί κανένας να μου πει κάτι. Η ΑΕΚ έκανε καταγγελία το πρωί της ημέρας που διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική. Δεν γνώριζα τίποτα. Η ΑΕΚ με χρησιμοποίησε χωρίς να με ρωτήσει. Και να με ρωτούσε, όμως, δεν θα μπορούσα εγώ να πω στους ανθρώπους της να μην το κάνουν. Ας το έκανε όποιος ήθελε. Η καταγγελία μου ήταν έγγραφη και μπορούσε ο καθένας να τη χρησιμοποιήσει». ΤΟ ΑΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΠΩΣ Ο ENΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: «Όχι, δεν νομίζω πως πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αν το ελληνικό μπάσκετ συνεχίσει να δέχεται ομάδες που με το νόμο Βενιζέλου πτώχευσαν και επέστρεψαν καθαρές, δεν γίνεται να αλλάξει κάτι. Όταν το κράτος κλείνει τα μάτια
Keywords
Τυχαία Θέματα