«Διαμάντι ο Ζοτς»!

00:22 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ίαν Βουγιούκας ήταν το κρυφό χαρτί του Ομπράντοβιτς, με τον Έλληνα σέντερ να χαρακτηρίζει διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ τον προπονητή του Παναθηναϊκού!«Η Βαρκελώνη είναι μία όμορφη πόλη αλλά εμείς δεν πάμε για διακοπές αλλά για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Δείξαμε ότι αξίζουμε και ανυπομονούμε να είμαστε εκεί. Όταν έχεις τέτοιους μεγάλους παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Φώτης, ο Νίκολας, είσαι σίγουρος. Μίλησαν όταν έπρεπε. Και ο Καλάθης ήταν πάρα πολύ καλός και στα τέσσερα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Έλληνας σέντερ που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία: «Σήμερα
ήταν σειρά μου να βοηθήσω. Χαίρομαι που η καλή μου εμφάνιση συνδυάστηκε με την πρόκριση. Πλέον, θα κοιτάξουμε να γυρίσουμε στην δουλειά και να γίνουμε καλύτεροι».

Όσο για το αν θα υπάρξει κάποιο... γλέντι για την πρόκριση, ο Βουγιούκας τόνισε: «Σαν ομάδα δεν κανονίσαμε κάτι, εκτός και αν γίνει κάτι την τελευταία στιγμή. Δεν είναι ασήμαντη αυτή η πρόκριση αλλά οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού τα έχουν συνηθίσει αυτά», δήλωσε χαμογελώντας.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ομπράντοβιτς: «Έχει κάνει απίστευτη δουλειά και στον Παναθηναϊκό και στις προηγούμενες ομάδες του. Είναι διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ, ειδικά τώρα που αυτό δεν είναι και στα καλύτερα του. Ευτυχώς βρίσκεται εδώ και προσφέρει»
Keywords
Τυχαία Θέματα