«Δεν έκανε τατουάζ ο Γιώργος»

17:12 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Πόσο χαρούμενες είναι οι φιλενάδες μου σήμερα?? Τέτοια ευτυχία, ούτε όταν στρίμωχνε ο Λαζαράκος τη Λόλα στον τοίχο δεν πρέπει να είχατε νιώσει! Γιατί ό,τι κι αν λέτε ξέρω πως κατά βάθος χαίρεστε με τη χαρά μου, λυπάστε με τη λύπη μου και τσαντίζεστε κι εσείς όταν νευριάζω με τα περιστέρια! Που ζωή να ‘χουν, αν είναι να την έχουν μακριά μου, δεν με ενόχλησαν καθόλου αυτή τη φορά τα χρυσά μου!
  Άργησα κομματάκι σήμερα να σας έρθω, αλλά είχα καλό λόγο. Έκανα επιδερμίδα, αφού απ’ την χαρά μου για το ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού
το ξενύχτησα κι εγώ!!! Βέβαια… Η Λόλα είχε live χθες το βράδυ, μετά είχε live στο λάπτοπ της και κατέληξε να τρώει αγκινάρες τα ξημερώματα. Μου έπεσαν κομματάκι βαριές και κοιμήθηκα λιγάκι παραπάνω απ’ ό,τι συνηθίζω. Λίγο ακόμα και θα καλούσε η μαμά της Λόλας την αστυνομία!!! Mrs. M. μου η φιλενάδα σου πού είναι; Δε πιστεύω να την έκανε κι εκείνη προς Βαρκελώνη μεριά!!!

Η Έλλη και το τατουάζ!

Μέρα που είναι είπαμε να ασχοληθούμε κι εμείς μόνο με τα του φάιναλ φορ. Η Ρωσίδα καλλονή με το αποκαλυπτικό φόρεμα χάθηκε μαζί με την ΤΣΣΚΑ, όμως υπήρχαν άλλα καλούδια για να καλύψουν το κενό της. Ξεκινάμε με τη δική μας, την Έλλη Κοκκίνου. Αυτό το κορίτσι σαν τη Λόλα είναι, όλο τρέχει. Από το Greek Idol, στην πίστα που τραγουδάει κι από ‘κει στην πίστα του αεροδρομίου για να πετάξει για Βαρκελώνη. Σε διπλό ταμπλό το έπαιζε την Κυριακή η Έλλη. Ενώ εκείνη βρισκόταν στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό και να χαρεί με τη χαρά του καλού της, έπαιζε στο «Star» η εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, στην οποία είχε μιλήσει.

«Είμαι πολύ καλά, απλά έχει γίνει ένας τεράστιος ντόρος. Μέχρι ενός σημείου το καταλαβαίνω, αλλά υπάρχουν και κακόβουλα σχόλια κυρίως λόγω ηλικίας», είπε η Κοκκίνου, που σε ερώτηση αν είναι Παναθηναϊκός απάντησε: «Μη με βάζεις τώρα σε τέτοια. Είμαι Εθνική!». Καθόλα πρωτότυπη απάντηση. Να θυμηθώ να της δώσω συγχαρητήρια όταν επιστρέψει. Στην εκπομπή η Έλλη διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Γιώργος Μπόγρης έκανε τατουάζ το όνομά της, για να επιβεβαιώσει πως μόνο η Λόλα έχει τέτοιο κάλο στον εγκέφαλο!!!!

Αποκάλυψε πως δεν της έκανε «κλικ» ο σέντερ του Παναθηναϊκού μόλις τον είδε, ενώ στάθηκε και στη διαφορά ύψους. «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, οι μπασκετμπολίστες είναι ψηλοί. Τυχαίνει ο Γιώργος να είναι ακόμα πιο ψηλός. Είναι 2μ.10 κι εγώ είμαι 1μ.67. Δεν είμαι ψηλή, αλλά κανονική. Όταν το κανιβαλίζουν με ενοχλεί, αλλά δεν το παίρνω και κατάκαρδα. Κατά τα άλλα, είναι πολύ αστείο και μόνο που μπαίνουν στο μέτρο σύγκρισης με τα 2μ.10. Μιλάμε, είναι άλλος καιρός εκεί πάνω».

Κι εδώ κάπου θέλω να της δώσω συγχαρητήρια. Αφενός γιατί είπε ότι το 1μ.67 είναι φυσιολογικό και να τα βλέπουν αυτά μερικοί-μερικοί (που δεν το διαβάζουν, αλλά λέμε τώρα) κι αφετέρου οφείλω να της δώσω συγχαρητήρια για το μπλουζάκι που φορούσε στην Βαρκελώνη. Πολλά συγχαρητήρια! Μα, πόσο μπροστά μπορεί να είναι η Λόλα??? Πόσο μπροστά μπορεί να είναι και πόσο πίσω να κοιτάζει ταυτό
Keywords
Τυχαία Θέματα