«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει επαφή»

09:31 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ιστοσελίδες του εξωτερικού, κυρίως γαλλικές, εξακολουθούν να γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Σουηδό άσο της Λιόν, Κίμ Κάλστρομ. Ο μάνατζερ του παίκτη επιμένει ότι δεν υπάρχει επαφή.
Αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούν τα γαλλικά μέσα για «φλερτ» μεταξύ Κάλστρομ και Ολυμπιακού είναι να βγαίνει συνεχώς ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και να διαψεύδει τις επαφές με τους Πειραιώτες.Σε νέες του δηλώσεις τόνισε: «Δεν
μπορώ να πω ότι υπάρχει επαφή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Κάλστρομ έχει συμβόλαιο με την Λιόν, δεσμεύεται για άλλον ένα χρόνο και σκοπεύει να μείνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».Η αλήθεια είναι ο 29χρονος Κάλστρομ βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά τη «φυγή» του Ντουντού, αλλά εξακολουθεί να είναι μία δύσκολη και δαπανηρή περίπτωση. Επίσης, ο μάνατζερ του παίκτη δεν θα μπορούσε να μιλήσει ανοικτά σε περίπτωση που υπάρχει όντως επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς όπως είπε ο πελάτης του δεσμεύεται με συμβόλαιο.Από την άλλη, θα μπορούσε να είναι ένας έμμεσος τρόπος να πιέσει τη Λιόν να κάνει πρόταση ανανέωσης, καθώς σε έξι μήνες ο Σουηδός θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα