Δεν απαντά ο Άρης

Τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ολυμπιακό Βόλου θέλουν να δώσουν στον Άρη και δεν σκοπεύουν να απαντήσουν στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος.Μπορεί κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς της θεσσαλικής ομάδας να ενόχλησαν τους «κίτρινους», ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια. Μάλιστα, θεωρούν ότι σκοπός των ανθρώπων του Ολυμπιακού
Βόλου είναι να δημιουργήσουν κλίμα εντυπώσεων εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο μεταξύ ούτε και τα χρέη της ΠΑΕ που αποκαλύφθηκαν από τον πρώην πρόεδρο της Λάρισας, Διαμαντή Αδαμόπουλο, φέρεται να θορύβησαν τη διοίκηση του Άρη. Εξάλλου, οι υποχρεώσεις των «κίτρινων», σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποί τους, αναφέρονται στον ισολογισμό της ΠΑΕ που έχει δημοσιευτεί. Για τα 3.500.000 περίπου που εμφανίζονται ως διακανονισμένα χρέη η ΠΑΕ Άρης πληρώνει μεγάλα ποσά για να είναι συνεπής στην Εφορία.

Όσο για το υπόλοιπο ποσό που εμφανίζεται ως οφειλή στο έγγραφο του TAXIS, αφορά ποσά που βρίσκονται σε τυπική εκκρεμότητα μετά την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44 πριν από μερικά χρόνια. Οι «κίτρινοι» πάντως, είναι αισιόδοξοι και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα